Klarstein BT-318 topinkovač – recenze, zkušenosti
Obsah recenzie: + Zobrazit obsah článku
(80.2%)
Dvoumístný topinkovač Klarstein BT-318 s výkonem 1 000 W připomíná svým designem 50. – 60. léta. Nastavitelných je 6 stupňů opečení. Funkce bagel, defrost a reheat umožňují opékání topinky z jedné strany, rozmrazování i opětovné ohřívání pečiva.
Máte rádi topinky a máte rádi retro? Topinkovač Klarstein BT-318 vaši kuchyň zpestřit a vám připraví skvělou snídani či večeři. Topinkovač na 2 topinky je k dispozici v několika barvách.
Rozmrazování a 6 stupňů opékání
Topinkovač dokáže rozmrazovat (funkce defrost), ohřívat (funkce reheat) a topinky lze jednostranně opékat (funkce bagel). Díky 6 stupňům opékání dostanete topinku vždy takovou, jak si budete přát.
Topinkovač sestává z ušlechtilé oceli, designově ho lze zařadit do 50. – 60. let minulého století. Vybrat si můžete z různých barev, takže bez problémů se bude hodit do jakékoliv kuchyně. Díky 2 vytahovacím sběračům drobků je usnadněno čištění i údržba spotřebiče. Najednou se dají připravit 2 topinky, vzhledem k výkonu 1 000 W je jejich příprava rychlá.
Zkušenosti a recenze
Tento produkt si uživatelé pochvalují, líbí se jim nejen vzhled, ale i výkon a kvalita zpracování. Pro mnohé je nejen ozdobou kuchyně, ale také skvělým pomocníkem při přípravě snídaně.
Vlastnosti a rozměry
- Výkon: 1 000 W
- Automatické vysouvání chleba
- 2 vytahovací sběrače drobků
- protiskluzové podložky
- LED kontrolky (modré)
- Napájení: 230 V, 50 Hz
- 28,5 x 18 x 17cm (š x v x h)
- Délka kabelu: 60 cm
- Hmotnost: cca 1,5 kg
Datum publikace: 24.07.2020

Nejlepší topinkovače 2025 – recenze, test, srovnání, zkušenosti
Výběr topinkovače není záležitost, kterou byste hravě nezvládli, ale i u tohoto produktu se najdou rozdílné parametry. V obchodě se vám možná budou zdát všechny topinkovače stejné a lišící se pouze designem a barvou, ale opak je pravdou. I při opékačích najdeme vyhovující základní modely a modely, které mají něco navíc. Na co se tedy zaměřit při výběru? Určitě na kvalitu továrního zpracování,... Přečíst článek
Přidat komentář